Bedrijfsfilm laten maken

En de Oscar voor beste bedrijfsfilm gaat naar…jóu! Award-winning… dat is de kwaliteit waar jij op kunt rekenen
door je video door mij te laten produceren. Zodat je er straks óók de vruchten van plukt.

Waarom een bedrijfsfilm?

Een goede bedrijfsfilm verdient zichzelf dubbel en dwars terug.

Marketingexperts zeggen*:

  • Video’s zorgen dat je bedrijf beter vindbaar is in zoekmachines
  • Video’s zorgen dat mensen vaker doorklikken naar of op je website
  • Video’s zorgen dat je doelgroep vaker klant worden

 

Het doel is dus méér dan alleen een ‘leuke presentatie’ van je bedrijf.
Het gaat om je omzet verhogen. Hierbij geldt wel één Hele Belangrijke voorwaarde: je video moet het kijken waard zijn. Daar zorg ik voor.

*(Bron: searchenginewatch.com)

Bedrijfsfilm laten maken

Voordelen

Waarom kies je voor mij?

Je gaat in zee met een ervaren professional

Ik werk al 10 jaar als cameraman, over de hele wereld. Daardoor weet ik hoe ik jouw bedrijf het beste voor het voetlicht krijg.

Je hoeft geen extra apparatuur te huren

Camera, lichten en meer… ik bezit alles zelf voor directe actie. En ik weet precies hoe mijn spullen werken. Dat scheelt voorbereidingstijd. Kortom: géén extra kosten voor jou.

Je complete bedrijfsvideo wordt onder 1 dak geproduceerd

Van briefing tot montage, ik zorg voor een gepolijst eindproduct. Jij krijgt van mij de professionele corporate video die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Achtergrond blauw

Samenwerkwijze

Om de beste bedrijfsfilm te maken, heb ik jouw input nodig. Daarom betrek ik je op de juiste momenten in het productieproces. Zoals bij de briefing en ontwikkeling van een origineel idee/creatieve invalshoek. Ook leg ik het script en draaiboek voor, vóórdat het filmen begint.

Verder neem ik je het hele productieproces uit handen. Bijvoorbeeld de voice-over, selecteren van de juiste muziek en de uiteindelijke montage. Jij focust je op je bedrijf, ik breng je bedrijf in focus.

Voordat je het weet, heb je een eigen bedrijfsfilm. Klaar voor verspreiding via Facebook, YouTube en natuurlijk op je website.

Opdrachtgevers

Vanuit Dedemsvaart werk ik voor klanten in heel Nederland, die me soms de hele wereld over sturen voor een video. Ook filmde ik voor buitenlandse opdrachtgevers, waaronder grote nieuwszenders.

TV klanten

Bedrijfsvideo’s

Kosten

De prijs van een bedrijfsvideo hangt af van jullie wensen en budget. In Nederland kost het gemiddeld € 2000,- om zoiets te maken (excl. 21% btw en reiskosten). Mijn tarieven zijn als volgt…

Vraag direct een vrijblijvende offerte op

Of heb je eerst andere vragen? Bel of mail gerust.

Achtergrond bakstenen

FAQ

Kan ik ook zelf de edit doen? (dus dat jij alleen filmt?)

Ja. Dat is geen probleem. We spreken van te voren af wat ik vastleg en hoeveel uren jij mij laat filmen. Ik zorg dat jij het beeldmateriaal in goede orde ontvangt, zodat je er zelf een mooie montage van kunt maken.

Houd je ook rekening met de nieuwe privacy-wet (AVG)?

Ik ken alle regels volgende de AVG. Wanneer we het draaiboek bespreken, houd ik die altijd in mijn achterhoofd. Zodat we geen regels overtreden.

Maak je ook video’s voor kerst of een jubileum?

Ja. Hoewel deze natuurlijk wel beperkt bruikbaar zijn. Daarom adviseer ik in dit geval vooral een korte bedrijfsfilm te maken. Zodat je investering ook lager is.

Gebruik je ook technieken als 3D of Virtual Reality (VR)?

Nee. Het is een vak op zich om dat soort video’s te vervaardigen. Schoenmaker blijf bij de leest: mijn specialisme zit ‘m echt in het maken van Nieuws-items en Bedrijfsvideo’s.