Over René Lunshof

I'm
Bekijk CVHuur mij in
Over Rene Lunshof

Freelance cameraman gezocht?

Je wilt een cameraman inhuren voor jouw filmproject. En nu ben je op míjn website, op déze pagina. Dus eigenlijk… is dit een soort casting, niet? Krijg ik de rol als jouw freelance cameraman?

Oef! Spannend. Goed, dit kan ik. Even ademhalen. Gordijn op, hier gaan we:

Mijn cv

10 jaar ervaring

Jouw project is natuurlijk niet mijn eerste film. Ik reis de hele wereld over. Onder andere voor het gerenommeerde RTL Nieuws.
Dichter bij huis maakte ik reportages en items voor TV. Vaak voor RTL Nieuws, maar bijvoorbeeld ook voor NOS, RTL Boulevard, Fox Sports en EditieNL.

Pittige leerscholen. Die me nu gekwalificeerd maken voor welk filmproject ook. Jouw bedrijfsfilm, promovideo of reportage; ik kan elke klus aan.

Certificaat Verslaggeving conflictgebied

Werken in conflictgebieden doe je niet zomaar. Ik heb daarom een 3-daagse training gevolgd bij Defensie, zodat ik voorbereid ben op crisissituaties. Ik kan per direct op het vliegtuig stappen als dat nodig is. Die flexibiliteit dank ik óók aan de professionele apparatuur die ik zelf bezit.

Heb jij nu een freelance cameraman nodig? Bel direct: 06 14 04 38 68. Ik ben 24/7 in staat om direct in actie te komen. Ook voor andere reportages dan in conflictgebieden!

Opdrachtgevers

Vanuit Dedemsvaart werk ik voor klanten in heel Nederland, die me soms de hele wereld over sturen voor een video. Ook filmde ik voor buitenlandse opdrachtgevers, waaronder grote nieuwszenders.

TV klanten

Bedrijfsvideo’s

Mijn expertise

Door mijn ervaring ben ik expert in volledige filmproductie. Dat betekent dat je alleen mij hoeft in te schakelen. Dan krijg je iemand die draaiboeken kan maken, haarscherpe beelden schiet en voor een flitsende montage zorgt.

Misschien is het filmen zelf wel mijn grootste specialiteit. Ik houd rekening met de lichtinval, sta op de goede plek en schiet altijd (met) scherp. Jouw film krijgt zo een prachtige compositie.

Tijdens het filmen blijf ik altijd rustig. En dat is soms nodig, omdat je nooit weet wat er ‘live’ gebeurt. Dat geldt in een ‘ad hoc situatie’ net zo goed als bij het maken van een bedrijfsfilm.

Tarieven

Mijn tarieven zijn inclusief apparatuur van hoge kwaliteit. Je hoeft dus niet zelf een camera te huren bijvoorbeeld. Of lichten, statieven en microfoons.


Meer over mijn tarieven…

Halve dagprijs
400,-
  • excl. BTW en reiskosten
  • incl. camera en overige apparatuur
Huur in

Vrijblijvende offerte

Waarvoor wil je me inschakelen? Een bedrijfsvideo of nieuwsreportage? Of heb je andere ideeën? Ik sta overal voor open.

Ook locatie is voor mij niet snel een bezwaar. Amsterdam, Dubai of New York? Geen probleem. Irak, Syrië of Afghanistan? Dankzij mijn Certificaat Verslaggeving Conflictgebied kan ik er direct heen.

En… heb ik de rol? Nee, nee, je hoeft niet direct te beslissen. Vraag gewoon een vrijblijvende offerte aan. Dan weet je precies wat je bij me krijgt, en voor hoeveel.

— Exit stage left! ? —